Prefabrik Ev

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Yapıda kullanılan çeliğin kalitesi ve kalınlığı, duvar kalınlığı ve panellerde kullanılan malzemenin niteliği, çatı izolasyonu, kullanılan pencerenin serisi gibi unsurlar prefabrik yapılarda fiyatı etkiler.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan malzeme, opsiyonlu malzeme tercihi gibi birden fazla etkenin sonucunda belirlenmektedir. Tek katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu durum ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Satış hizmeti sonrasında üretim ve montaj aşamasında profesyonel ekiplere sahip olmasına dikkat edin.

Karmod her konuda olduğu gibi satış sonrası servis konusunda da sektörde öncü ve lider konumdadır. Satış sonrası servisimiz her zaman sizin yanınızdadır.

Hızlı üretimden oturuma hazır montaja 1 ay gibi kısa zamanda dubleks prefabrik ev sahibi olabilirsiniz

İmarlı arsa herhangi bir yapının bu arsaya yapılabileceğini ifade eder, prefabrik ev fiyatları imarlı arsaya prefabrik ev almak için öncelikle mimarlık ofisine gidilmeli ve oradan kaç metre kare yapılabileceğini öğrenmesi gerekmektedir. Sonrasında bizden istemiş olduğu prefabrik evi seçip tekrardan mimarlık ofisine gidip biz bu evi yaptıracağız bununla alakalı bize ruhsat dosyası hazırlar mısınız diye söyledikten sonra mimarlık ofisi imarlı arsanıza ruhsat dosyası hazırlamaktadır bu dosya prefabrik ev modelleri içerisinde elektrik, mekanik, statik ve mimari projeler bulunmaktadır.

Prefabrik evler uzun ömürlü konut modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun yaşandığı uzun gecelerde veya yazın kavurucu sıcaklarında prefabrik ev fiyatları iklimlendirme en az enerji harcamasıyla kolayca yapılabilir.

Tek katlı ve iki katlı hazır konutların sunulduğu Karmod prefabrik ev modelleri şık tasarımı, yapı güvenliği ve en iyi ergonomiye sahiptir.

Prefabrik ev cıvata somunlu ve geçmeli yapı sisteminin verdiği avantajlar sökülerek farklı yerlerde tekrar kurulum prefabrik ev modelleri yapılabilir.

Satın almak istediğiniz evin projesini alarak arsanızın bağlı bulunduğu belediyeye ruhsat izni için başvuruda bulunun

Bu özelliğiyle deprem afeti sonrası yeni hazırlanan toplu konut modellerinde hızlı kurulumuyla prefabrik ev modelleri tercih edilmektedir. Prefabrik evlerin kurulum ve teslim süresi ne kadardır?

Report this wiki page